Sveriges Bästa Förare

Tidlers viktigaste tillgång som särskiljer oss från andra

"På Tidler är vi övertygade om att får man köra mycket & många olika typer av uppdrag trivs man bäst, tjänar mest och levererar den bästa kundservicen"

Herman Kos, Service Delivery chef

Kul & Lönsamt Att Vara Förare På Tidler

På Tidler värnar vi om våra förare. Vi tycker det är viktigt att du som är duktig och driven ska premieras genom att tjäna bra, känna att du utvecklas och har kul på jobbet.

Hög startlön
Garanterade timmar per pass
Fora (pension & försäkring)
Bestäm själv när du vill jobba
Väldigt roliga uppdrag
Stor variation
> 6 timmar Genomsnittstid för våra förarpass

Stor variation på uppdrag och glada kunder gör jobbet roligare

På Tidler genomför vi många av den svenska bilbranschens mest prestigefyllda uppdrag. Det är ett stort ansvar men ofta väldigt roligt!

image

Utvecklas och klättra i graderna på Tidler

Har man hög ambition, är flitig och levererar högsta kvalitet så går det fort att stiga i graderna som förare på Tidler. Högre certifieringsnivå innebär mer uppdrag och högre variation.

Utbildningsnivåer

Som nyanställd förare på Tidler så går man en grundutbildning för att lära sig våra digitala system och hur det går till att leverera våra enklare uppdrag. I takt med att man samlar erfarenhet så kvalificerar man sig för uppdrag där man träffar kunder. Dom uppdragen är väldigt roliga men ställer högre krav på oss att leverera högsta kvalitet – vid varje enskilt uppdrag.

Vi är helt digitala

Det mesta vi gör på Tidler sköts med hjälp av digitala verktyg - det gör att vi verkligen kan lägga stort fokus på att hjälpa dig som förare med allt du behöver när du är ute på uppdrag så att du kan fokusera på en enda sak - att leverera ditt uppdrag med högsta kvalitet och kundnöjdhet. Eftersom vi följer alla uppdrag i realtid får du även rejting för hur säkert du kör, hur punktligt du hämtat och lämnat bilarna och inte minst vad kunderna du träffat har tyckt.

Möt Våra Förare

Alla Tidlers förare är både produkt-och kundserviceutbildade

Intresserad av att veta mer?