Om oss

Era kunder förtjänar ett enkelt och problemfritt bilägande.


Vi har en alldeles särskild relation till begreppet ”Service”, och vi vill att det ska genomlysa alla våra relationer till kunder och partners. På Tidler tror vi inte att genuint bra service bara kommer från en detaljerad lista med instruktioner, utan att det snarare är något som uppkommer när en medarbetare eller ett företag in i själen likställer det med sin identitet. Stora ord, men det är så vi vill ha det.


Vi strävar efter att uppnå perfektion och det gör vi med en outtröttlig kämpaglöd hos alla och en inneboende vilja att göra saker på nya, smarta sätt. När man jobbar med Tidler vill vi att man ska känna att det finns en vilja hos oss att göra allt för att överträffa förväntningar, och vi tar ansvar.


För att uppnå detta är vi ett bolag som drivs av ett högre syfte. Våra medarbetare är vårt allt, och vi vill bygga dem till deras yttersta potential. Tidler bygger människor som sedan kommer bygga Tidler med perfektion i service, kreativitet och nya lösningar på befintliga problem. Man kan se oss som våra kunder och partners utökade verktygslåda för att möta den moderna kundens behov. Vi hjälper er in på den nya spelplanen där bilbranschen möter kunden på deras villkor.

Möt några från vårt team

ISAC ODQVIST GOLDMAN

Isac är vår VD och en av två grundare till Tidler.

GERARD BRODIN

Jobbar som COO och en av två grundare till Tidler.


VLADO ZLOJUTRO

Jobbar som Operations Manager för Tidler Syd.

Var hittar ni oss?


Idag erbjuds Tidlers tjänster i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Mälardalen och större delen av Skåne. Bland våra kunder har vi en lång lista med generalagenter, bilåterförsäljare, verkstadsgrupper och internationella storföretag med några av Sveriges största vagnparker.

Låt oss hjälpa till att förbättra lönsamheten och öka er kundnöjdhet!

TIDLER – YOUR CAR SERVICE COMPANY